Vesti Video Foto galerija Statistika Moj Sportal

›› Anketa

Ko će pobediti u Valensiji?

›› Zanimljivosti

Kad Zvezdin Senegalac zapeva na srpskom...
07 mart 2015

Mamadu Mbođ još nije dobio priliku da u zvaničnoj utakmici zaigra za Crvenu zvezdu, ali je na društvenim mrežama prilično aktivan. Na njegovom Fejsbuk nalogu objavljen je klip u kojem dokazuje da voli da ...

Automoto sport

VN Katara (1. trening): Šampion najavio dobru sezonu

05 april 2012 | 22:32(0)
Prošle sezone najbolji u kraljevskoj klasi Moto GP šamponata bio je Kejsi Stoner, a na početku nove najavio je dobre rezultate. Australijanac iz Repsol Honde ostvario je najbolje vreme na prvom treningu trke za Veliku nagradu Katara. Stoner je najbrži krug izvozio u vremenu od 1:56.474 minuta, a iza njega su bili Horhe Lorenco i Niki Hejden. Španac je imao zaostatak od 0.174 sekunde, a Amerikanac od 0.450 u odnosu na Stonera.

Iza pomenutog tria po vremenima su bili Lorencov kolega iz Jamahinog fabričkog tima, Ben Spis, kao i Dani Pedrosa koji je Stonerov timski kolega. Na šestom mestu je bio Kal Kračlou iz Monster Jamahe Tek 3, dok je nekadašnji šampion Valentino Rosi bio mnogo lošiji od timskog kolege iz Dukatija Hejdena. "Doktor" je bio deseti sa zaostatkom od 1.440 sekunde u odnosu na Stonera.

Za petak su zakazani drugi i treći trening, za subotu kvalifikacije, a premijerna trka u sezoni 2012 za nedelju u 21:00 po srednjeevropskom vremenu.

Više o ovoj temi

Stoner: Očekivao sam lošije uslove
VN Katara (kvalifikacije): Lorenco na pol poziciji
VN Katara: Stoner prepustio pobedu Lorencu
Rosi: Ne mogu da vozim ovakav motor
Dušan Nikolić
novinar
0

1866

Dodaj komentarNema komentara.


1
Ime:
Komentar:
Borković za SPORTAL.RS: Spreman sam za WTCC izazove
21 januar 2014
Najbolji srpski automobilista Dušan Borković iza sebe ima sezonu za pamćenje u kojoj je osvojio treće mesto u Evropskom kupu turing automobila. Borković se, međutim, tu ne zaustavlja i već ove godine ide korak dalje, pošto će se takmičiti u samoj eliti, Svetskom šampionatu turing automobila.- ...

Sportal.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i saradnika, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca, sadržaja oglašivača i linkova na spoljne stranice. Sadržaj vebsajta i tehnologije koje su korišćene su zaštićeni zakonom. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sportal.rs, partneri, korisnici...) je zabranjeno.

Sportal Mobile