Vesti Video Foto galerija Statistika Moj Sportal

Tenis

Počela prodaja karata za Serbia Open

04 april 2012 | 10:09(0)
Ulaznice za predstojeći teniski turnir u Beogradu, Serbia open, počele su da se prodaju putem kanala Kard servisa. Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama Tržnog centra Ušće, Bilet servisa, Beogradske arene, Doma Sindikata, TC Bazar Novi Sad i na još 100 prodajnih mesta širom zemlje.

- Zainteresovani za ulaznice mogu da se dodatno informišu putem zvaničnog sajta turnira, sajta ticket.rs, kao i putem telefona 0900-11-00-11 - izjavio je direktor Serbia Open turnira Goran Đoković.

Cene ulaznica za prvih pet dana su vrlo popularne, od 200 do 900 dinara za dnevne, odnosno do 200 do 1.300 dinara ze večernje termine. Karte za polufinala staju 2.200, dok je cena ulaznice za finalni meč 3.300 dinara.

I ove godine ulaz na terene teniskog kompleksa Novak radi gledanja treninga tenisea i mečeva na sporednim terenima biće besplatan.

Serbia open počinje 28. aprila, a titulu brani najbolji svetski teniser Novak Đoković.
Sportal.rs
sportske vesti
0

2223

Dodaj komentarNema komentara.


1
Ime:
Komentar:

Češka je opasan protivnik, ali Srbija ima ...

Neće Đoković dozvoliti da ga Federer iznenadi ...
16 septembar 2013 22 jun 2013
Plasman u finale Dejvis kupa je vrlo značajan uspeh za srpski tenis i sport. Pre tri godine naša reprezentacija je već bila najbolja u prestižnom takmičenju i stvarno bi bilo lepo da ponovimo ovaj uspeh u ...
Novak Đoković je napravo fantastičan potez posle Rolan Garosa. Uzeo je dovoljno vremena da se odmori i "resetuje", a potom i pripremi za početak Vimbldona, trećeg gren slema u sezoni. Poraz u Parizu definitivno neće ...
Zimonjić za SPORTAL.RS: Sa više samopouzdanja za pobednički povratak!
10 novembar 2014
Teniski kosmodrom čuvene milenijumske "O2 arene" u Londonu otvorio je svoje kapije za završno takmičenje masters serije u ATP konkurenciji. Posle odigrana 64 turnira u 31 zemlji, teniski hodočasnici hrle ka jednoj od najimpresivnijih multifunkcionalnih dvorana na svetu da pozdrave šampione iznad svih ...

Sportal.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i saradnika, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca, sadržaja oglašivača i linkova na spoljne stranice. Sadržaj vebsajta i tehnologije koje su korišćene su zaštićeni zakonom. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sportal.rs, partneri, korisnici...) je zabranjeno.

Sportal Mobile