Vesti Video Foto galerija Statistika Moj Sportal

››   AnketaKo je najbolje rešenje za selektora Srbije?

›› Zanimljivosti

Kupite kod Džejmsa, dresove, ploče, bicikl, motornu testeru...
19 novembar 2014

Dejvid Džejms je izabrao način za rešavanje finansijskih problema. Nekadašnji golman reprezentacije Engleske i brojnih klubova, sada član indijske ekipe Kerale, proglasio je bankrot i sada je u aukciji ...

Ostali sportovi

Tur: Australijanac za istoriju, Endi Šlek opet drugi!

24 jul 2011 | 18:18(2)
Kadel Evans postao je prvi Australijanac pobednik biciklističke Trke kroz Francusku (Tur d'Frans) koja je završena u Parizu, prenosi Beta. Evans, koji ima 34 godine, još u subotu je došao do velike prednosti, a u nedelju je samo potvrdio osvajanje titule.

Pobednik poslednje, 21. etape, najpoznatije bicklističke trke na svetu, bio je Britanac Mark Kevendiš. To je njegov treći uzastopni trijumf u poslednjoj etapi Tura. Kevendišu je pripala i "zelena" majica koja se dodeljuje najboljem sprinteru trke.

Endi Šlek iz Luksemburga, treću sezonu zaredom, završio je na drugom mestu u generalnom plasmanu, ispred svog brata Franka Šleka.

"Tačkasta" majica, namenjena najboljem biciklisti u brdskoj vožnji, pripala je olimpijskom šampionu Samuelu Sančesu iz Španije. Za najboljeg mladog biciklistu u ovogodišnjoj trci proglašen je Pjer Rolan iz Francuske.

Više o ovoj temi

Kontador pesnicom po "hirurgu"
Tur: Šlek se približava lideru
Tur: Nova pobeda za Hagena
Tur: Britanac "pokorava" Francusku
Tur: Belgijanac najbrži
Tur: Hushvod za istoriju
Tur: Počeo "pakao" Pirineja
Francuska policija ispituje incidente na Turu
Sportal.rs
sportske vesti
2

3006

Dodaj komentar komentari (2)

AJDE ANDY!!! 2
odgovor
27 oktobar 2011 | 14:59

Andy je najjaci, al je previsok za hronometar, i zato lose vozi hronometar. A on i Frank su napravili gresku na one 2 etape na Pirinejima, gdje su mogli da slome i Evansa i Contadora,al nisu, nego su cekali, i zato Andy nije imo dovoljno prednosti pred hronometar.Vise srece na sledecem Le Tour de France-u.

Ovaj komentar je predugačak. Za ceo komentar kliknite ovde

Kajzer Soze 1
odgovor
27 oktobar 2011 | 14:59

tuga za Shleca , ali bice bolje! napred Andy!!!!

1
Ime:
Komentar:
Imajte sluh za želje vašeg deteta
Prvi susret Srba sa ragbijem
29 novembar 2012 21 oktobar 2011
Priča počinje kod kuće, u roditeljskim glavama. Iako sve izgleda jednostavno i lako, nije baš tako. Misao, želimo je pre svega sebi, a onda i svom potomstvu, prerasta u želju, jer u zdravom telu jeste zdrav duh. ...
Prvi pisani trag o Srbima koji su igrali ragbi doseže do I svetskog rata. Dok je u celoj Evropi besneo rat, Srpski potporni fond je uz pomoć Vlade Kraljevine Srbije doneo odluku da jedan broj dece, koja su zajedno sa ...
Izbori u SSS - Ivan Bakić za SPORTAL.RS: Pobedom ću doneti novu energiju i transparentnost
05 mart 2013
Izbori za predsednika Sportskog saveza Srbije biće održani 15. marta u Beogradu, a do tog datuma dva sportska radnika vodiće kampanju i pokušati da pridobiju naklonost što većeg broja granskih i sportskih saveza. Aktuelni predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar i direktor SC ...

Sportal.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i saradnika, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca, sadržaja oglašivača i linkova na spoljne stranice. Sadržaj vebsajta i tehnologije koje su korišćene su zaštićeni zakonom. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sportal.rs, partneri, korisnici...) je zabranjeno.

Sportal Mobile