Vesti Video Foto galerija Statistika Moj Sportal

››   AnketaKo je najbolji igrač NBA lige svih vremena?

›› Zanimljivosti

Baloteli izludeo navijače, a oni mu "sredili" ferari
18 avgust 2013

Nije lako izaći na kraj sa Mariom Balotelijeom, jer je uglavnom napadač Milana taj koji se na kraju smeje. Ali, našao se neko ko je i njemu uzvratio pravom merom. Baloteli je ko zna iz kog razloga bio u ...

Telenor

Samsung Galaxy S II za dinar u Telenoru

14 jun 2011 | 18:46(0)
Zamislite da novi pametni Samsung Galaxy S II može biti vaš za samo jedan dinar i da možete sa njim da neograničeno koristite Internet. To je sada moguće uz Telenorov paket "Prenesi i surfuj 3000".

Ovaj model je elegantan, debljine 8,5 mm i jedan je od najtanjih telefona na tržištu, sa ekranom od 4,3 inča. Samsung Galaxy S II pokreće Android 2.3 operativni sistem koji omogućava korišćenje većeg broja aplikacija. Zahvaljujući dual-core procesoru pruža nove mogućnosti u prikazivanju video snimaka, pre svega za snimanje u full HD tehnologiji. Samsung Galaxy S II ima kameru od osam megapiksela, led blic, autofokus, autofokus na dodir, detekciju lica i stabilizaciju slike.

Sa ovim modelom je zadovoljstvo snimati kamerom, a media plejer pruža mogućnost puštanja filmova u DivX i XviD formatu. Dok surfujete neograničeno na Internetu, možete i da slušate radio sa sopstvenim slušalicama. Sa ovim modelom, takođe, se dobijaju unapred instalirane društvene igre, Google mapa 5.0, Gmail, nezaobilazni You Tube, Google kalendar, Google Talk.

Sa ovim telefonom i paketom "Prenesi i surfuj 3000" surfovanje Internetom je neograničeno, i uz mesečnu pretplatu od 4.490 dinara imate i 1.200 besplatnih minuta u domaćem saobraćaju, 3.000 SMS poruka i 3.000 dodatnih minuta u Telenor mreži.

Više o ovoj temi

HTC Desire S u Telenoru za dinar
Prvi put neograničen Internet uz "Prenesi i surfuj" pakete
Telenorovi korisnici ostvaruju znatnu uštedu sa romingom u Crnoj Gori
Izašao novi broj magazina "Kontakt"
Vesti iz Telenora
0

7812

Dodaj komentarNema komentara.


1
Ime:
Komentar:

Sportal.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i saradnika, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca, sadržaja oglašivača i linkova na spoljne stranice. Sadržaj vebsajta i tehnologije koje su korišćene su zaštićeni zakonom. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sportal.rs, partneri, korisnici...) je zabranjeno.

Sportal Mobile