Vesti Video Foto galerija Statistika Moj Sportal

Telenor

Samsung Galaxy S II za dinar u Telenoru

14 jun 2011 | 18:46(0)
Zamislite da novi pametni Samsung Galaxy S II može biti vaš za samo jedan dinar i da možete sa njim da neograničeno koristite Internet. To je sada moguće uz Telenorov paket "Prenesi i surfuj 3000".

Ovaj model je elegantan, debljine 8,5 mm i jedan je od najtanjih telefona na tržištu, sa ekranom od 4,3 inča. Samsung Galaxy S II pokreće Android 2.3 operativni sistem koji omogućava korišćenje većeg broja aplikacija. Zahvaljujući dual-core procesoru pruža nove mogućnosti u prikazivanju video snimaka, pre svega za snimanje u full HD tehnologiji. Samsung Galaxy S II ima kameru od osam megapiksela, led blic, autofokus, autofokus na dodir, detekciju lica i stabilizaciju slike.

Sa ovim modelom je zadovoljstvo snimati kamerom, a media plejer pruža mogućnost puštanja filmova u DivX i XviD formatu. Dok surfujete neograničeno na Internetu, možete i da slušate radio sa sopstvenim slušalicama. Sa ovim modelom, takođe, se dobijaju unapred instalirane društvene igre, Google mapa 5.0, Gmail, nezaobilazni You Tube, Google kalendar, Google Talk.

Sa ovim telefonom i paketom "Prenesi i surfuj 3000" surfovanje Internetom je neograničeno, i uz mesečnu pretplatu od 4.490 dinara imate i 1.200 besplatnih minuta u domaćem saobraćaju, 3.000 SMS poruka i 3.000 dodatnih minuta u Telenor mreži.

Više o ovoj temi

HTC Desire S u Telenoru za dinar
Prvi put neograničen Internet uz "Prenesi i surfuj" pakete
Telenorovi korisnici ostvaruju znatnu uštedu sa romingom u Crnoj Gori
Izašao novi broj magazina "Kontakt"
Vesti iz Telenora
0

7959

Dodaj komentarNema komentara.


1
Ime:
Komentar:

Sportal.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i saradnika, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca, sadržaja oglašivača i linkova na spoljne stranice. Sadržaj vebsajta i tehnologije koje su korišćene su zaštićeni zakonom. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sportal.rs, partneri, korisnici...) je zabranjeno.

Sportal Mobile